Opera / Operete

SVINĒT OPERETI! | Operetes teātra 10 gadu jubileja | koncerts

Operetes draugi, nāciet ciemos! Mums jau - 10!

Svinēsim nevalstiskā Operetes teātra jubileju koncertizrādē ar spilgtākajām repertuāra pērlēm un notikumiem jautri dzirksteļojošā, Operetes teātrim tipiski dzīvespriecīgā un asprātīgā noskaņā! Kopā ar mūsu iestudētajām operetēm Klīvija, Jautrā atraitne, Balle Savojā, Silva.Čardaša karaliene un vairākām citām, operām Cilvēka balss, Telefons, opereti-filmu Trīs zvaigznes Zigfrīds, mūzikliem ģimenei Paukojam un šmaukojam, Karlsons, daudziem citiem mūsu iestudējumiem pieaugušajiem un bērniem.

Dziedās, dejos un daudz interesanta no parasti skatītājam apslēptās aizkulišu dzīves vēstīs Operetes teātra izcilie solisti:
Sonora Vaice, Anta Jankovska (Itālija), Marlēna Keine, Jolanta Strikaite, Valērija Rozenberga, Anastasija Dolgoņenko, Kārlis Rūtentāls, Dainis Skutelis, Andris Lapiņš, Guntars Ruņģis, Nauris Indzeris un daudzi citi, kā arī kora mākslinieki, dejotāji, mūziķi, orķestris maestro Atvara Lakstīgalas vadībā.

Šis nu nepavisam nebūs “iestīvināts” vai ”oficiāli pareizais” pasākums, bet tādi jau mūsu Operetes teātrī nemaz nemēdz būt! Šis būs optimistisks, dzirkstošs vakars ar labu mūziku un humoru, un lieliski uzlabos jūsu garastāvokli un pašsajūtu, vairojot laimes hormonus un noteikti mazinot stresu!

Šajā vakarā aicinām kopā svinēt visus mūsu draugus, līdzjutējus un iedvesmas uguntiņas kūrējus un nākotnes vīzijas un attīstības sekmētājus. Mums jau - 10! Vai tas ir daudz vai maz? Bet tas noteikti ir daudzu, jo daudzu mūsu un jūsu, un mūsu visu kopā, nopelns!

Lai mīlam šo dzīvi, lai tveram to pozitīvi, ar smaidu! Lai baudām un svinam kopā šo skaisto jubileju!

"VEF" Kultūras pils,
Ropažu iela 2, Vidzemes priekšpilsēta, Rīga, LV-1039
Piektdiena,
6. septembris, 19:00
Novērtē: