Modernā deja

LAIKMETA BĒRNS | Mūsdienu deju izrāde

Izrādē tiks pārstāvēta mūsdienu deja plašā spektrā no Hip Hop līdz contemporary un citiem deju fusion. Deju izrādes vizuālais noformējums veidots, sintezējot multimediju projekcijas, deju telpas un deju skatuves vizuālo paplašinājumu, niansētu gaismu režiju un speciāli šim notikumam radītu audio materiālu. Kā pārsteigums skatītājiem un dalībniekiem, izrādi papildinās arī kāds viesmākslinieks.

PAR IZRĀDI

Izrādes idejas autore un režisore ir deju horeogrāfe un deju studijas GDM studio vadītāja Anete Vanceviča. Anete ir Mūsdienu deju eksperte VISC, XII Bērnu un jauniešu dziesmu un deju svētku virsvadītāja izrādei “Augstāk par zemi”, kā arī Ogres novada Mūsdienu deju metodiķe.

Izrādē piedalās:

Divas mūsdienu deju studijas GMDstudio un SPACE
260 bērni un jaunieši 11 treneru vadībā
Videomākslinieks Viktors Keino
Gaismu dizains Kristaps Bunga
Audio producents Nauris Seisums, Igors Derbasovs

PAR IDEJU

Par izrādi stāsta tās idejas autore un režisore Anete Vanceviča: : “Stāsts ir par tevi, mani, mums, par mūsu vecākiem un vecvecākiem par tavām, manām izvēlēm, par mirkli, un sajūtām. Tā kā mana valoda ir deja, savas sajūtas, pārdomas un domas vēlos parādīt tieši šādi, caur deju izrādi, kurā dejos bērni, jaunieši no manas deju studijas un studio SPACE, ko vada Kapars Meilands”.

Ogres novada Kultūras centrs,
Brīvības iela 15, Ogre, LV-5001
Datums Laiks
30.04.2024 19:00
01.05.2024 14:00

Novērtē: